Idioți pe social-media

Emi

Știu că în mod normal în perioada asta ar trebui să fiu cu mesaje drăguțe și cu „Cristos a înviat”/„Hristos a înviat” (am pus ambele variante ca să nu jignim pe nimeni zic), dar sincer văd foarte mulți idioți pe social-media. Și să vă explic de ce cred eu că mulți sunt idioți.

Am în lista de prieteni de pe Facebook aproape 2000 de persoane. Din ăștia 2000 vorbesc destul de des cu undeva la 300 de persoane. În sensul că suntem prieteni vechi, colaborăm la tot felul de proiecte pe care le mai încerc, sau doar pentru că mi-e drag să vorbesc cu ei.

În perioada sărbătorilor Pascale mulți mi-au scris mesaje amintite mai sus (pentru cei care nu au fost atenți – „Cristos a înviat”/„Hristos a înviat”), lucru normal pentru perioada sărbătorilor. Dar am multți idiți care mi-au redirecționat poze cu tot felul de adunări, scăderi, înmulțiri sau împărțiri pentru gradul celor de clasa I.

Problema este că le-am răspuns câtorva persoane cu numărul corect, dar aparent lor le dă alt număr și sunt eu ăla prost la care i-a dat 56 la un execițiu de acest gen, dar lor le-a dat 5.765.978. Am o deviză pe care nu o încalc: „Dacă ești prost măcar taci dracu!”

Din câte am văzut nu le-a ajuns numai stadiul de mesaje pe chat, o trebuit să și distribuie fotografiile pe profilul lor ca să arate tuturor cât de idioți pot fi câteodată.

Nu vreau să jignesc pe nimeni. Defapt chiar nu mă interesează. Dacă ai făcut și tu aceste exerciții „grele” și nu ai reușit să faci adunarea aia corect măcar nu sări cu gura în stânga și în dreapta săî demonstrezi că ai dreptate. Numa zic!

Dar hai să lăsăm loc matematicii pe social-media. De-asta are nevoie lumea în perioada asta.

Cu plăcere!

4 thoughts on “Idioți pe social-media

  1. Cristen is the title my moms and dads gave me and I really like it. Years back we moved to Louisiana. To perform hockey is some thing my spouse doesn’t actually like but I do. My day career is an place of operate clerk and it’s one factor I actually appreciate.

  2. Good to fulfill you, my identify is Jere. Managing folks has been his occupation for some time and his salary has been genuinely fulfilling. His household is now in Indiana. Jogging is the thing I adore most.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian