2020 era anul meu!

Emi

Vă spun sincer, dacă nu era pandemia asta acum eram sus de tot. Sus în sensul de eram plecat undeva. Prin Germania probabil, pe ceva macara cred. Era anul meu. Simțeam asta încă de la revelion. Mi-am pus în cap că o să muncesc mult. O să trag tare ca să ajung acolo unde vreau.

Pe plan personal nu pot spune că am reușit, și poate nici pe plan profesional. Dar 2020 încă nu e gata. Nu mă hazardez încă. Am timp. Am timp să reușesc, am timp să fac tot ce mi-am propus. Încă nu am îmbătrănit prea mult. Și chiar de ar fi așa, tind să cred că am timp. Până la 120 de ani e mereu vreme.

Îmi trăiesc viața la fel. Pot lucra și de acasă dacă e nevoie. Țin legătura cu alte persoane. Nu e totul pierdut. În afară de o căruță de bani. Dar asta e. Trecem peste.

Hai să vă zic și partea nasoală!

Mă seacă totuși când îi văd pe toți că se plâng că s-a dus anul fără ca ei să realizeze tot ceea ce și-au propus. De parcă azi e 31 decembrie 2020. Cei de a 8-a și a 12-a sunt la modul: „Ăsta trebuia să fie anul nostru. Trebuia să profităm de ultimele clipe împreună cu clasa. Ar fi trebuit să facem ieșiri și să chiulim de la ore împreună pentru o ultimă dată!”

Și eu am de terminat o licență, care zic eu că e mai complexă decât 3 examene de BAC. Totuși nu mă plâng că stau acasă. Teoretic profit de perioada asta ca să lucrez mai multa la proiecte, la licență, la chestii care mă ajută să cresc. Nici eu nu mă cred când scriu astea.

Stau acasă și mai intru la câte un curs odată la câteva zile, mă uit la filme în prostie și bag în mine ca spartu. Afacere bună, nu? Viață de-asta să tot ai. Acum câteva zile am zis pentru prima și singura dată că vreau să mă întorc la facultate.

Și totuși nu fac haz de necaz din asta. Încerc să văd partea bună din carantina asta. Pot să mă uit la filme, pot să dorm cât vreau, nu am program. Eu o duc bine.

Hai totuși fugi și distribuie și tu un text că vrei să te întorci la școală, știu că asta vrei. Să vadă toate neamurile ce elev conștiincios ești tu, cu 3 și 4 în catalog și zeci de absențe. Dar nu mă bag. Te las pe tine să le zici.

Cu plăcere!

3 thoughts on “2020 era anul meu!

 1. Pleased to meet up with you! My title is Shonda and I appreciate it. Managing persons has been his job for some time and his income has been seriously fulfilling. The matter he adores most is to base soar and now he is making an try to receive income with it. California is where my property is and I don’t prepare on altering it.

 2. Cristen is the title my parents gave me and I adore it. Years back we moved to Louisiana. To participate in hockey is one thing my spouse doesn’t seriously like but I do. My day task is an workplace clerk and it’s something I truly enjoy.

 3. Wow, incredible weblog layout! How long have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The total glance of your web site
  is great, as smartly as thee content![X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I just couldn’t leave
  your site before suggesting that I actually enjoyed
  the standard information an individual supply to
  your visitors? Is gonna be back ceaselessly to check out new posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian