Toată lumea stă acasă

Emi

Încep să profit de perioada asta pentru a mai scrie pentru acest minunat blog, pe care, aparent, îl cam neglijez în ultima perioadă. Toată lumea stă acasă în perioada asta. Sau poate nu?

Ce fakeți sărakilor? Tot în casă, tot în casă?

E mișto sincer să stai în casă, să te uiți la seriale pe Netflix sau HBO Go, să mergi la cursuri sau să lucrezi la proiecte. Cu ultimele două glumesc. Noi lucrăm intensiv în perioada aceasta la seriale, filme și jocuri. Cam atât ne permitem. Și să nu uit, mâncăm.

Eu unul mă distrez copios când vine vorba de stat în casă. Lucrez, mânănc, dorm până la 12 în fiecare zi. E mișto viața asta de izolare. Și cu toate astea, mulți tot se plâng că nu e ok. Nu mai ies la aer curat, parcurile sunt goale, nu mai joacă un fotbal. La partea cu fotbalul țin să precizez că există Fifa. Deci nu e nevoie să ieși din casă ca să faci mișcare. Nici măcar nu trebuie să te ridici din pat ca să îți faci numărul de pași.

Mișto, nu?

Ai timp pentru a vedea toate filmele pe care ți le-ai trecut pe listă pe anul ăsta, să citești mai multe cărți, să stai cu familia, să te odihnești, poate și niște exerciții ca să mai scapi de burtă.

Dar pe cine păcălesc eu aici. Uite ce o să faci tu în tot timpul ăsta:

  • O să dormi cât de mult poți;
  • O să te uiți la toate serialele și filmele posibile și imposibile;
  • Bagi în tine cât încape;
  • O să te stresezi că ai mult de muncă;
  • O să te plictisești de fețele persoanelor cu care stai în casă (asta în cazul în care mai ieși din cameră);
  • Și o să repeți schema asta la infinit.
Photo by Julian Hochgesang on Unsplash

Dar, poate nu am dreptate, și tu o să lucrezi din greu la proiecte, o să fi prezent online la toate cursurile și seminariile, o să stai până noaptea târziu să lucrezi la licență sau la dizertație, și după o să te trezești și îți dai seama că a fost un vis plăcut, dar în același timp horror.

Cum să înveți? Sau cum să lucrezi? E vacanță.

E inadmisibil.

Hai totuși că te las că serialul ăla nu se termină singur.

Cu plăcere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian