Și cică dă epidemia în noi

Emi

Mă, nu știu de voi dar eu sunt tare speriat de virusul ăsta care face ravagii prin toată lumea. Nu de alta dar dacă se închid toate de unde mai fac rost de o bere din când în când? Ar trebui găsit un remediu pentru această problemă.

Corona asta cam dă bătăi de cap tuturor. Mai ales la o beție, pfuuu. Nici nu vă dați seama ce nasol e. Dar vă pot confirma toate persoanele infectate de boala numită „mahmureală”.

Dar hai totuși să devenim mai serioși, să lăsăm gluma la o parte și să vorbim despre problema acestei epidemii. Peste 100 de mii de persoane au fost infectate de acest virus, dintre care peste 4000 de persoane au dat colțul și alte 65 de mii și-au dat seama că băutura este antidotul ideal.

Peste tot auzim vorbindu-se de Covid-19. La muncă, la radio, la tv, la școală, la baie. Nu scăpăm nicăieri de acest virus care, după cum a fost prezentat este fatal. Fatal persoanelor care nu beau, bineînțeles. Cercetătorii au prezis că cea mai sigură zonă la momentul actual este România. Din 30 de cazuri existente, 31 s-au vindecat deja.

Photo by Dominik Vanyi on Unsplash

Serios acum.

În România 5 persoane s-au vindecat. Nu ar trebui să ne punem un semn de întrebare? De ce? Cum? Există antidot? Care e acela? Noi ne gândim numai la faptul că australienii nu mai au hârtie igienică, că chinejii mor și că studenții nu pățesc nimic de la acest virus. Se închid școli, facultăți de medicină, dar supermarketurile, mall-urile și restul facultăților rămân deschise. Ce-i drept nici nu sunt aglomerații în spații de acest gen.

Politehnicile și facultățile de medicină veterinară își continuă activitatea didactică. Se poate găsi o soluție tehnică sau veterinară în aceste zile și nu merită riscul suspendării cursurilor, în timp ce medicii stau și fac operații prin funcția remote. Pentru ei s-a inventat teleportarea membrelor superioare în sala de operații.

Politicienii în schimb fac față acestui virus într-un mod eroic. Transmit mesaje publicului cu riscul infectării prin intermediul social-media. Este de apreciat faptul că aceștia nu își fac campanie în această perioadă. Au uitat de alegeri și de funcțiile pe care le au și se relaxează fiind în carantină la domiciliu. Domnul Liviu Dragnea cere să fie supus carantinei la domiciliu, în Brazilia. Politicienii care nu sunt foarte activi pe rețele de social-media sunt în căutarea unei soluții cât mai eficiente și sigure, probabil pe o plajă prin Maldive sau cine știe pe unde altundeva.

Restul populației se bucură de vacanță. Se lucrează de acasă, nu se țin cursurile în școli și facultăți, pustietate pe stradă. Dar tot ne văicărim.

Am primit ce am vrut și tot suntem nemulțumiți. Dar așa-i românu.

Și pentru cine vrea dau Corona cu 10. Puteți să-mi scrieți pe facebook sau să-mi lăsați un email și vă caut eu. E chinezărie pură, dar merită toți banii! Garantez!

Cu plăcere!

2 thoughts on “Și cică dă epidemia în noi

 1. Cristen is the title my parents gave me and I enjoy it. Years ago we moved to Louisiana. To enjoy hockey is a thing my partner doesn’t actually like but I do. My day task is an office clerk and it’s anything I really take satisfaction in.

 2. I enjoy you because of all of the work on this site.
  Ellie enjoys working on investigations and it is simple to grasp why.
  We all learn all relating to the compelling way you offer
  very important solutions on this website and therefore inspire
  contribution from visitors on the concept plus my daughter is certainly
  understanding a lot of things. Take pleasure in the
  rest of the year. You are always carrying out a useful job.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian