Bam! Selfie!

Emi

Știi de acest fenomen? Înseamnă că nu mai trebuie să îți explic ce înseamnă un selfie. Ce? Am întălnit persoane care nu știu ce este acela un selfie. Vreau să încep cu o întrebare. Tu câte selfie-uri îți faci zilnic? 1, 10, 100, poate niciunul? Bănuiesc că răspunsul este unul foarte simplu,. MULTE.

Photo by Julián Gentilezza on Unsplash

Zilnic faci o căruță de selfie-uri și de poze pe care nici măcar nu le mai vizualizezi vreodată. Și totuși, de ce? De ce ți-ai face o tonă de poze pe care oricum nu le ștergi ulterior. Sau stai! Nu le ștergi? De ce nu? Majoritatea sunt nasoale, arăți ca naiba în ele, nu că a-i arăta altfel într-o zi normală.

Dar nu asta e ideea. De ce chinui acel sărman telefon? De ce îi încarci memoria cu acele „mizerii” inutile? Și te mai miri că telefonul tău plânge (adică nu mai funcționează în mod normal).

Hai să îți dau un sfat. Știu că nu mă vei asculta, dar eu tot o să fac asta. Dacă tot vrei să ai memoria telefonului plină cu fotografii cu fața ta groaznică măcar încearcă să nu arăți de parcă abia ai ieșit dintr-un salon de înfrumusețare pentru oameni decedați. Și dacă nu măcar mai șterge din ele. Sunt prea multe. Nimeni nu vrea tone de poze cu el. Sau…

Știu că narcisismul îți bate la ușa în orice moment dar mai lasă. Lasă telefonu ăla pentru 5 minute și mai vorbește și cu oamenii. Unii au chiar povești faine, nu ca tine.

Cu plăcere!

One thought on “Bam! Selfie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian