Începutul relației!

Emi

Sincer, nici nu știu cu ce aș putea să încep. Să o bag pe aia cu “Acest blog este despre…” sau “Numele meu este… și vreau să fiu influencer”. Întălnesc în fiecare zi oameni cu fețe diferite, cu temperament diferit, dorințe diferite, inclusiv cu stiluri diferite, dar majoritatea au ceva comun, faptul că toți vor să fie cineva, să fie un brand, sau cum le spun eu, să fie un nimeni cu nume.

Toată lumea vrea să fie lider, toți vor mașini scumpe, case cât mai luxoase, într-un cuvânt vor sa fie influenceri! Trăim într-o eră plină de vedete și influenceri, toată lumea e pe social media, dar prea puțini și în lumea reală.

Tu, cel care citești aceste rânduri, de ce te ascunzi în spatele unui gadget? Sa îți spun eu. Îți e frica sa ieși afară și să vorbești cu oamenii, pentru că ei te judecă pentru cine ești, cum te îmbraci, câți bani ai, dar pe net nu te critica, ești un zeu pentru ei în mediul online, dar dacă îi întrebi dacă îl știu pe KristianRolando de pe Insta nu te știe nici vecinul ăla cu maiou pătat de atât de mult muștar. Ieși din casă, vorbește cu oamenii, fă-ți prieteni, nu lasă timpul sa treacă.

A, dar stai. Tu ai vise mari. Tu vrei să fii cineva în societate. Pentru un moment chiar am uitat cu cine vorbesc. Mă scuzați domnule, nu remarcasem rangul superior de care nu aveți parte.

Nu mai visa atât. Mergi și încearcă să fi un om de valoare, un om care trage pentru visele lui, nu doar unul care visează și atât. Toți visează, dar diferența dintre cei care se cred vedete și actualele vedete este munca pe care o depun. Nu te-am convins? Oricum nu acesta a fost scopul, e viața ta, eu cine sunt sa îți spun ție ce sa faci?!? Sunt doar unul dintre acei nimeni care chiar lucrează pentru ceea ce vor și nu așteaptă ca alții să vină și să le ofere totul!

Cu plăcere!

One thought on “Începutul relației!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian