Cum să devii un influencer!

Emi

După acest titlu foarte exorbitant bănuiesc că te aștepți la niște sfaturi pentru a putea ajunge mai rapid în topuri. Din nefericire eu nu fac așa ceva, cel puțin nu astăzi. Titlul era doar ca să te captiveze mai mult. În fond știi măcar ce este un influencer și ce trebuie să facă cineva pentru a ajunge un influencer de top?

Mulți spun că un influencer este acea persoană care are peste 10k folowers pe Instagram, sau peste 10k like-uri la o pagină pe Facebook. Din punctul meu de vedere aceștia nu sunt influenceri. Pentru mine un influencer este acea persoană care are ceva productiv de arătat lumii, este cel care te îndeamnă să faci ceva productiv pentru tine. Dacă ești sau te crezi influencer vreau să te întreb ceva. De unde priesc și eu această titulatură? Bănuiesc că trebuie să adun câteva mii de like-uri la postări și să am câțiva fani sub 18 ani, nu?

Dacă tot ești „influencer” ce bun ai adus societății? În afară de faptul că te snobești prin oraș cu figurile tale. Sau poate acasă, lângă o sobă de teracotă. De ce încerci să te ascunzi în spatele unei măști? Arată-i lumii, și în special, marilor tăi fani cine ești tu defapt. Ți-e frică că o să fi dezamăgit de rezultate? Asumă-ți! Asta face un influencer. Știu că nu e ușor să ai idei zilnic, să muncești pe rupte pentru ceva, să sacrifici alte priorități. Defapt, tu oricum nu știi. Tu nu ai făcu niciodată asta!

Tu ești născut pentru a fii în lumina reflectoarelor, te-ai născut vedetă, pentru cei din capătul lumii. Dar știi ceva? E normal să crezi asta! E normal să te crezi vedetă, să te vezi în fața unei mulțimi de oameni, să fi aplaudat, să vorbești cu ei. E mișto senzația, nu? În vise e mereu ușor, sau cel puțin așa mi-au povestit alții.

Oricum, am o altă întrebare. Ai avut vreodată măcar o pasiune pentru ceva? În afară de social media, asta nu e o pasiune. Defapt, dacă aveai o pasiune azi nu citeai chestia asta, sau…

La urma urmei, toată lumea vrea să ajungă undeva sus. Unii pe scara socială, unii la o altitudine cât mai mare, sau unii până la vârful nasului lor. Indiferent de situație sunt foarte sigur că tu nu vei reuși. Și știi de ce? Nu o să-ți spun. Dacă vrei un sfat de influencer ai puțin mai jos o secțiune pentru comentarii. Am pus-o acolo pentru oameni ca tine.

Cu plăcere!

One thought on “Cum să devii un influencer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishFrenchGermanRomanian